Small story, Big impact

Het ontstaan van Delta Airsoft Events is een gevolg van een uit de klauwen gelopen hobby, die uiteindelijk meer dan een hobby geworden is. Al in 2008 is de oprichter Stefan Klop begonnen met spelen van Airsoft in België (zoals vele andere oud gedienden).

Sinds de legalisatie van Airsoft in 2013 is er dan ook ingesprongen op het idee om een Airsoft locatie in Brabant te beginnen en eind 2015 en vele plannen later was dan de opening van Delta Airsoft Events eindelijk daar.


Inmiddels draait Delta Airsoft Events al meer dan 7 jaar mee in Airsoftland en is het de thuisbasis geworden van velen.


Delta Airsoft Events heeft geen personen in dienst die uit defensie komen, omdat wij vinden dat het totaal niet vergelijkbaar is. Wel hebben wij betrokken mensen in ons midden die enkel en alleen Airsoft ademen.


Wij durven dan ook met recht te zeggen dat wij niet de grootste Airsoft locatie zijn, maar wel de Airsoftlocatie met een enorme berg aan expertise als het aankomt op Airsoft gebied.


Naast de ervaring en expertise blijven wij ons altijd ontwikkelen. Niet alleen veld technisch, maar ook door middel van Marshall en BOSS cursussen.


Heb je een vraag? Stel hem dan gerust aan één van onze crewleden. Iedereen helpt jou graag verder op weg!